Kiskoros 2009

In perioada 21-24 mai 2009, echipa John Balon Sky Team a reprezentat Romania la Fiesta internationala de baloane - Kiskoros - 2009

John Balon Sky Team te invita la Cursa Trasnitilor!

Club Rotary Brasov Citadel va organiza a doua editie anuala de vara a evenimentului „Cursa trasnitilor” concurs de coborare cu vehicule fara motor, manufacturate. Evenimentul concurs va avea loc in 06 iunie 2009, in Brasov.
Echipele pot fi formate din 1 persoana sau mai mult, pana la oricate persoane sustine (sau nu!) vehiculul si pot fi formate din membrii unei familii, prieteni, reprezentanti de firme, etc. Fiecare echipa va putea sa-si „infrumuseteze” vehiculul asa cum doreste.

Se vor premia: cel mai trasnit, cel mai rapid vehicul, echipa cu cel mai trasnit echipaj si cea mai buna echipa de companie.

Echipa John Balon Sky Team va sustine acest eveniment prin prezenta cu un balon cu aer cald in vecinatatea locului de desfasurare a cursei. Cei interesati vor putea savura o scurta ascensiune la bordul balonului, contra unei sume modice. Toate sumele stranse in acest mod vor fi donate scopului comun al evenimentului.

Notorietatea evenimentului “Cursa Trasnitilor” organizat de Club Rotary Brasov Citadel creste in fiecare an datorita introducerii unei noi modalitati de strangere de fonduri: activitati distractive care arata ca putem cu zambetul pe buze sa-i ajutam pe cei care au nevoie de zambete si incurajari.

Puteti sa vizionati poze si imagini difuzate de posturile TV nationale de la editiile precedente pe site-ul: www.redcarpet.ro

Fondurile stranse la editia de vara (la fel ca si cele din iarna 2009) a evenimentului Cursa Trasnitilor vor fi directionate catre clasa de copii cu cea mai mare medie de promovare a anului scolar 2009-2010, din clasele 5-8 si catre profesorii acestora, dintr-o scoala generala din orasul Brasov. Prin acest proiect se doreste focusarea profesorilor pe toti copiii cu diferite grade de intelegere a unei materii – atat a celor talentati , dar si a celor care de obicei sunt lasati in urma pentru ca nu tin pasul . Un profesor bun stie cum sa incurajeze un elev mai slab, dar si un elev bun, sa obtina rezultate remarcabile astfel incat sa ridice media generala a tuturor elevilor dintr-o clasa.

Va asteptam in 6 iunie la Brasov, sa participati sau sa sustineti alaturi de noi Cursa trasnitilor!

 


sus